Vrienden van Björn Driessen

Foto's Bjorn6

Vrienden van Björn Driessen

De Vrienden van Björn Driessen is een enthousiaste groep mensen, die mij ondersteunt om mijn ambities te verwezenlijken en die passie voor golf hebben. Deze Vrienden kunnen mij helpen bij het verwezenlijken van mijn ambitie! In ruil voor deze steun organiseer ik jaarlijks voor deze groep evenementen die uitsluitend toegankelijk zijn voor “De Vrienden”.

“De Vrienden van Björn Driessen” is een exclusieve groep waarvoor Björn verschillende golfevenementen organiseert en waar ikzelf uiteraard bij aanwezig ben. Ook hou ik jullie middels mails/apps/nieuwsbrieven op de hoogte van mijn belevenissen, wedstrijden en geef ik jullie een inkijkje in mijn reis om een nog betere golfer te worden. Het hoogtepunt van het jaar is de  VBD-Golfdag, een jaarlijks terugkerende dag speciaal voor jullie.

Daarnaast organiseer ik een aantal kleinere events gedurende het jaar. Op deze dagen geef ik jullie een update hoe het seizoen verloopt en zal er een gastspreker aanwezig zijn, bijvoorbeeld mijn coach. De data van deze bijeenkomsten zijn afhankelijk van de toernooikalender.

Doorlopend contact
Gedurende het jaar houden we contact met elkaar via de speciale en exclusieve Vrienden van Björn Driessen- WhatsApp-groep. In de actieve groeps-app hou ik u op de hoogte van alle noemenswaardige activiteiten, wedstrijden etc. Ook maak ik zes keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief waarin in mijn ervaringen en activiteiten van de laatste periode beschrijf.

Word Vriend

Word een Vriend van Björn Driessen

De Vrienden verenigd in een stichting
"De Vrienden van Björn Driessen” is als juridische rechtsvorm een stichting. De sponsorgelden van De Vrienden worden op de rekening van de stichting gestort en kunnen uitsluitend worden gebruikt voor het dekken van de kosten die bij het uitoefenen van mijn golfsport komen kijken.

 

Word een Vriend van Björn Driessen
Wil je Vriend worden van Björn Driessen? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Hoe mooi is het om later te kunnen zeggen, dat je mede aan de wieg hebt gestaan van de golfcarrière van Björn.

Foto's Bjorn7
195